Капустянка псує розсаду: що робити?

Цей шкідник відомий своїм невгамовним апетитом. Його улюблені смаколики — молоді пагони, коріння. Травмована рослина швидко втрачає сили та гине. Навіть якщо їй вдається відновитися, врожай з такої розсади виходить кволим. На просторах інтернету можна знайти багато порад щодо механічного знищення капустянки (або ведмедки чи вовчка. Як їх ще називають). Однак вони мають низьку ефективність. Натомість спеціальні засоби від ведмедки дозволяють захистити насадження на досить тривалий час і істотно зменшити популяцію шкідника.

Препарати для знищення ведмедки містять сучасні інсектициди

Зазвичай це хлорпірифос та імідаклоприд. Основна дія зосереджена на нервовій системі комах. Потрапляючи до стравоходу, засоби від капустянки викликають параліч, а згодом і загибель шкідника.

Для зручності ви можете купити засоби від вовчка у різному форматі:

  • гранули;
  • крупа.

До складу окрім інсектицидів входять атрактанти, що приваблюють шкідника. Він з’їдає приманку із великим задоволенням.

Для обробки ділянки засіб від ведмедки потрібно розкласти в ходи комахи, між грядками або засипати в лунки під час висадки рослин у відкритий ґрунт. Застосування препарату ніяк не впливає на плоди з рослини.

Ви можете прямо зараз замовити отруту від вовчка з поштовим доставленням

Якісну агропродукцію пропонує інтернет-магазин “Агромаг”. В наявності — різні фасування. Ви зможете обрати потрібну кількість препарату відповідно до площі оброблювального наділу. Обирайте просте садівництво.