Які анаболічні стероїди підходять для жінок-спортсменок?

Під дією подібних препаратів спортивні результати значно покращуються. Але через особливість механізму впливу на організм більша частина речовин цього класу не рекомендована жінкам, бо призводить до вірилізації — появі ознак за чоловічим типом на кшталт згрубіння голосу, оволосіння, збоїв гормонального фону. Але зараз можна купити анаболічні стероїди в Києві, вплив яких не матиме таких агресивних наслідків. Наприклад, в інтернет-магазині Sport Market є великий вибір https://myprotein.kiev.ua/ua/anabolicheskie-steroidyi — обов'язково завітайте та проконсультуйтесь, якщо вас цікавить ця тема.

Перелік анаболічних стероїдів, які найчастіше використовують жінки

Популярними препаратами є:

  • Оксандролон — дає помірні результати та за дотримання рекомендованих доз абсолютно не викликає вірилізацію.
  • Метенолон показує схожий ефект, тому також часто використовується у жіночому спорті.
  • Оксиметолон допомагає зберегти набрану м’язову масу. Спочатку саме для цього він використовувався хворими на ВІЛ. Потім вже був помічений спортсменками.
  • Боденом на відносно коротких курсах дає чудові результати без побічної дії.
  • Оралтуринабол має використовуватись обережно у невеликих дозуваннях.

Інші анаболічні стероїди можуть також включатися в курс, але дуже обережно та під наглядом спеціалістів. Дізнатися більше ви можете у фахівців інтернет-магазину. Тут радо нададуть відповіді на ваші запитання та допоможуть скласти персональний курс, що відповідатиме вашим особистим потребам. Переходьте на сайт та залишайте заявку.